Studio 3b je uveljavljen računovodski servis z dolgoletno, več kot 20-letno tradicijo. Že vrsto let kvalitetno opravljamo računovodske storitve in se prilagajamo trgu ter novostim. Računovodstvo opravljamo za manjše število strank, saj se le tako lahko poglobimo v poslovanje in vspostavimo osebni pristop z vsakim podjetnikom.

Z veseljem prisluhnemo vašim željam in verjamemo, da lahko prav vsakemu pripravimo ustrezno ponudbo. Zato je tudi cena naših storitev določena ob začetku poslovanja, tako da ste lahko brez skrbi zaradi dodatnih stroškov.


Smo dinamičen in prilagodljiv kolektiv, ki razume, kaj podjetja in posamezniki pričakujejo od računovodskega servisa. Velik poudarek dajemo davčnemu in finančnemu svetovanju in s tem pripomoremu k trajnostni uspešni rasti podjetja. Prehod k nam je enostaven, hiter in brez dodatnih stroškov.

Naše računovodsko najdete v Mariboru, na dostopni lokaciji blizu obvoznice. Računovodske in knjigovodske storitve pa nudimo strankam iz celotne Slovenije. Preberite si več o naših storitvah ali pa nam pošljite povpraševanje, na katerega vam bomo odgovorili v najkrajšen možnem času.